Animatoren

Animatoren

Tijdens de schoolvakanties staan er tal van leuke activiteiten voor kinderen op het programma. Voor de begeleiding en uitwerking hiervan, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste animatoren! Vanaf het jaar waarin je 16 wordt, kan je meewerken.

Informatie i.v.m. het Coronavirus COVID-19

Hou er rekening mee dat bij de vakantiewerking deze zomer, animatoren zullen moeten rekening houden met een aantal maatregelen.

Wat kan je doen als animator?

Speelpleinwerking

Tijdens de krokus- paas- zomer- en herfstvakantie is er speelpleinwerking. De kinderen kunnen vrij spelen of deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Samen met een enthousiast team van animatoren begeleid je kinderen tijdens het spelen of de activiteiten. Je stelt je kandidaat voor één van de drie leeftijdsgroepen:

  • De kleuters van 3 - 6 jaar zijn altijd samen en krijgen wat meer structuur dan de oudere kinderen.
  • De 7 - 11 jarigen zijn de grootste groep en kunnen kiezen in een open spelaanbod.
  • De Plussers van 12 - 15 jaar vormen een hechte groep en genieten van een aangepast programma.

Kampen

Kleuters, lagere schoolkinderen en tieners dompelen zich een volledige week onder in een thema. Als animator begeleid je de kinderen en werk je de activiteiten uit. Je stelt je kandidaat om een volledige week mee te werken.

Activiteiten

De kinderen kiezen zelf hun activiteiten uit het aanbod. Als animator doe je hetzelfde. Je begeleidt de kinderen tijdens de activiteiten die jij kiest. Deze activiteiten kunnen een halve of een volledige dag duren.

Schrijf je hier in om mee te werken tijdens de volgende vakantie

Word animator!