Speelcontainers

De speelcontainers reizen tijdens de zomer rond in Roeselare en de deelgemeentes.

In de speelcontainers zit spelmateriaal dat door kinderen uit de buurt gratis gebruikt mag worden om er naar hartenlust mee te spelen.

Speelcontainers zomer 2023

Vanaf 2 juni reizen er opnieuw 4 speelcontainers rond in Roeselare.

  • Een speelcontainer blijft 3 weken op 1 locatie staan.
  • Een speelcontainer komt telkens op vrijdagavond (17h30 of 18h30) aan in een nieuwe buurt waarbij we een leuk kort openingsmoment voorzien waarop de hele buurt welkom is.

Tijdens de zomermaanden voorzien we een vaste speelcontainer op de Grote Markt vanaf 28 juni tot en met 31 augustus (kan gesloten/weggenomen zijn tijdens grote evenementen) en in het Stadspark bij de tijdelijke zomerbar vanaf 16 juni tot en met 17 september.

Vraag vanaf november als wijk, buurtcomité, buurtbewoner, ... een speelcontainer aan voor de zomer van 2024. Meer info volgt.

Planning zomer 2023

Zie de afbeelding hieronder.

Data en locaties Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers
Speelcontainers

Een speelcontainer huren

Na het zomerseizoen is het ook mogelijk om een speelcontainer te huren voor je vereniging. De speelcontainer wordt geleverd, geplaatst en opgehaald door de stadsdiensten.

Wil je er eentje huren, of zoek je meer informatie over de voorwaarden en huurprijzen? Je vindt meer informatie in het evenementenloket van Stad Roeselare.